تلاش در جهت انضباط دقیق بودجه بندی و واقع نگری در درآمدها و هزینه کردها در روند رو به رشد شهرداری تاثیر مستقیم خواهد داشت.
به زعم اینجانب،خط مشی و رویه های کلی که شهرداری باید بدنبال اتمام و تکمیل پروژه های نیمه تمام سالهای گذشته ، برون سپاری برخی وظایف در حوزه های شهرسازی با نظارت عالیه ی شهرداری،برنامه ریزی جهت پرداخت بدهی ها و نگاه توسعه محور به محلات حاشیه ی شهر و کمتر برخوردار و همچنین کاملا" حرفه ای به معضلات شهر سقز بصورت تخصصی باشد بطور مثال رویکرد عمرانی سال آینده حل مشکل ترافیک با تعریف پروژه و ساخت پلهای ارتباطی سواره رو بر روی رودخانه سقز و تقاطعهای غیر همسطح در گره های ترافیکی باشد.
از سویی دیگر در بودجه ی نهایی سازمانهایی که که اساسنامه ی مستقل دارند ؛ شایسته و لازمست بودجه ی آنها؛بصورت مستقل و بدون وابستگی به شهرداری تدوین شود.
باید اذعان نمود که سرمایه گذاری در شهرداری با استقبال خوبی مواجه بوده و از این لحاظ عملکرد مثبتی داشته است و مجموعه ی شورای شهر ثابت کردیم میشود همزمان با تعریف و تصویب بودجه ی سالانه و درآمدهای پایدار شهری ، مشارکت سرمایهگذاران را در شهر افزایش داده و این مهم نیازمند داشتن یک سند چشم انداز توسعه جهت شناسایی منطقی و کارشناسانه فرصتهای سرمایهگذاری و همچنین همکاری جدی همه ی اعضا است.مانع تراشی و بروکراسی و مراحل پیچیده اداری و وضع قوانین پیچیده ؛ سرمایهگذار را دلسرد کرده و به استان و منطقهای دیگر خواهد رفت.
ابلاغ روند فوق و اصلاح سیاست های اجرایی در امور جاری و سرمایه گذاری و الزامات تدوین لایحه بودجه سال 95 در جهت جلوگیری از روند افزایش بدهی های جاری و هدفمند کردن بودجه بندی شهرداری ضروری بنظر می رسد..